IMG_7405Alhoewel al veel scholen er aan gewend zijn dat ik met mijn rode koffer op wieltjes een school binnen stap wordt mij toch nog vaak gevraagd of ik blijf slapen?

Ook kinderen zijn nieuwsgierig de eerste keer als ik ze ophaal uit de klas.

In de koffer zit heel veel materiaal zoals speelzand, klei, (vinger)verf, Playmobil, dieren, poppetjes, spelletjes, kleur- en knutselmateriaal, handpoppen ect.

Kinderen komen in kindertherapie omdat het een op een of meerdere gebieden niet lekker gaat. Kinderen uiten en spelen vaak wat ze het meeste bezig houden. Omdat spel nog zo bij een kind hoort is dit een goed communicatiemiddel. Door spel leren kinderen hun wereld beter te begrijpen maar doen ze ook nieuwe ervaring op of ze zien ze nieuwe mogelijkheden.

Ze mogen zelf kiezen wat ze willen doen uit de koffer en daar sluit ik in de kindertherapie bij aan.

Wil je je kind ook laten lezen waarom ik een koffer meeneem? klik dan hier.