Heb je een leerling in de klas waar het niet zo goed mee gaat en waar je je zorgen om maakt? Is die leerling vaak boos, verdrietig, teruggetrokken of lukt het contact met klasgenoten niet zo goed? Merk je dat die leerling niet lekker in zijn vel zit en is het gedrag misschien daardoor niet altijd makkelijk? Er kunnen een aantal redenen zijn waardoor je het kind wat extra ondersteuning, coaching en vaardigheden zou gunnen om zich weer beter te voelen in de klas.

Tijdens dit traject zullen er een aantal gesprekken op school plaatsvinden met je leerling. Om meer informatie te krijgen over het kind zal een observatie in de klas tot de mogelijkheden behoren. Ik zal samen met het kind bekijken wat er al goed gaat en wat er beter of anders kan. Het kind zal meer zicht krijgen op zijn of haar gedrag en er worden vaardigheden aangeleerd. Ouders worden betrokken in dit proces. Aan het eind zal er een eind-/adviesgesprek plaatsvinden.

Neem gerust contact op om te overleggen. We maken dan samen de inschatting of een paar contacten helpend zou zijn of dat er wat anders nodig is.blokje lichtgroen