Als je werkzaam bent in het onderwijs wordt er veel van je verwacht. Naast het inhoudelijke lesgeven heb je te maken met groepsplannen, klassenmanagement, individuele kinderen en het contact met de ouders en dit is nog maar een kleine greep uit alle taken en onderdelen.

Er zijn soms periodes in je ‘professionele’ leven dat je het gevoel hebt vast te lopen of de grip kwijt te raken. Je kan vragen hebben die te maken hebben met de inhoud van je vak of toegespitst op de specifieke doelgroep of problematiek waarmee je te maken hebt. Het kan ook van persoonlijke aard zijn en/of privé gerelateerd. Misschien wil je meer uit je werk halen en je verder te ontplooien.

Een coachingstraject kan ondersteunend zijn door te kijken welke mogelijkheden jij zelf hebt om er anders mee om te gaan. Een paar individuele coachingsgesprekken kunnen bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Er wordt stil gestaan bij de leervragen die jij hebt. In dit traject zullen de talenten en ideeën naar boven komen door situaties te analyseren en oplossingen te verkennen die je vervolgens in de praktijk kan brengen.

Ik ga graag met je in gesprek!

Neem contact met me op om samen te kijken of we met jouw specifieke vraag aan de slag kunnen.