In de opvoeding lukken de meeste dingen vaak goed! Sommige dingen zijn vanzelfsprekend en anderen meer een bewuste keus.

Het kan ook gebeuren dat je als ouder op een punt belandt dat je het even niet weet. Dat je meer vragen over de opvoeding hebt dan normaal. Ook wanneer je zorgen hebt over je kind kan dat je enorm bezig houden. Het kan ook dat je kind gedrag laat zien waarvan je niet goed weet hoe je hiermee om moet gaan.

Het kan dan prettig zijn om van gedachten te wisselen, de boel op een rijtje te zetten en nieuwe strategieën te bedenken. Het kan soms net het zetje in de goede richting zijn waardoor de opvoeding weer beter verloopt en iedereen zich weer prettiger voelt. Binnen de pedagogische begeleiding wordt er onder andere gebruik gemaakt van Kortdurende Oplossingsgerichte Therapie.

Zou je wel eens met iemand willen praten over de opvoeding of over je zorgen?  Wil je hulp en begeleiding rondom de opvoeding of het gedrag van je kind? Zou je graag eerlijk en duidelijk advies willen waarbij gekeken wordt hoe je jouw kwaliteiten en talenten in kan zetten?

Neem dan gerust contact op!